Sociala Gruppen

Personalen är vår allra viktigaste resurs! Vi vill att alla medarbetare ska känna tillhörighet och vi värdesätter stark sammanhållning och hög trivsel på vår arbetsplats. Då detta är en del av vår strategi vill vi stolt presentera den Sociala Gruppen. De har uppdraget att anordna roliga aktiviteter som gör att man ibland får ta en paus från arbetet och bara fokusera på att ha kul tillsammans med sina kollegor. Det kan vara allt från after work och kick-off, till äggmålningstävling & gemensamma träningspass. Alla medarbetare är välkomna att bidra med förslag till på aktiviteter!

Vår heliga fredagsfrukost! Varje fredag äter vi gemensam frukost. Även här finns det en del kreativitet, det bjuds på allt från våfflor till scrambled eggs beroende på vem det är som fixar. Vi vet ju alla att en stadig frukost ger den bästa starten på dagen, eller hur?

Vi varvar hårt arbete med välförtjänta pauser där vi kan umgås med våra kollegor över en proteinbar eller en hemmabakad kaka.

Vi älskar att träna och umgås. Är du som oss kanske du vill hänga med på en gemensam PT-träning efter jobbet? Eller varför inte ta med barnen för att delta i grillning och brännbollsturnering i parken en härlig sommarkväll. Oavsett vad som faller dig i smaken är vi i Sociala gruppen inte främmande för att anordna roliga aktiviteter tillsammans. Det är våra medarbetare som gör vår arbetsplats till den bästa arbetsplatsen!

Vi är en arbetsplats med mycket kreativitet. Det syns inte minst under den årliga påskäggstävlingen och Halloween-pysslet ”Pimpa din pumpa”. Ett mycket populärt moment där alla anställda får möjlighet att ta fram sin kreativa sida. Må bäste man eller kvinna vinna!

Ta kontakt!

Är du intresserad av att jobba med oss? Skicka in din ansökan idag!