Life at HSNG

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB som består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com, tillsammans med Fitness Market Nordic, är ledande inom försäljning av kosttillskott och hälsokost på den nordiska marknaden. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.

I en tid när den enskilde individen blir allt mer hälsomedveten och fysiskt aktiv på sin fritid erbjuder vi kosttillskott där kunden kan vara säker på att produkterna är både säkra och effektiva. Utöver en ledande position inom e-handel i Norden äger och saluför vi norra Europas största varumärke inom kosttillskott (Star Nutrition) och ett antal andra egna varumärken, vilket ger oss en unik och ledande marknadsposition. Genom branschledande expertis och ett nära samarbete med några av världens ledande företag inom livsmedel och nutrition utvecklar och saluför våra bolag högkvalitativa och säkra kosttillskott.

Vi som arbetsgivare

Fördelarna med att jobba hos oss är många. Eftersom vår personal är det viktigaste vi har är vårt mål att skapa en härlig arbetsplats där du kan utvecklas och ha roligt samtidigt som du bidrar till bolagets framgångar. Vi tror helt enkelt att du presterar som bäst när du har kul på jobbet tillsammans med ditt crew. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig när du väljer att ansluta dig till vårt team!

Arbetsplats och Gemenskap
Vi är verksam på två orter i Sverige. Huvudkontoret finns i Stockholm och vår logistik samt kundservice finns i Trollhättan. På båda orterna strävar vi efter att skapa en så kreativ och rolig arbetsplats som möjligt. Vi varvar hårt arbete med roliga aktiviteter som bidrar till trivsel och ökad gemenskap. Det kan vara allt från en avslappnad after work med kollegorna till den årliga prestigefyllda pingis- och dartturneringen. Behöver vi nämna att det tränas gediget på rasterna inför finalerna?!

Vi firar stort som smått
Hos oss älskar vi att fira våra segrar och sätter men än gärna guldkant på tillvaron. Visst brinner vi för träning och hälsa, men vi skulle aldrig missa kanelbullens dag eller fettisdagen. Förutom alla festliga högtider som dyker upp under året så uppmärksammas självklart också vår personal och utomordentliga arbetsinsatser. Nylanseringar, nyslagna rekord av olika slag eller födelsedagar, allt är värt att fira. I slutet av året delar vi ut utmärkelsen årets HSNG:are. Norpar du inte det priset finns det andra utmärkelser att få, tex månadens medarbetare!

Träning och hälsa
Som Nordens ledande företag inom hälsa, kost och träning vill vi så klart även främja god hälsa bland våra medarbetare. Vi erbjuder bland annat friskvårdskuponger till ett generöst värde, massage på arbetstid till kraftigt reducerat pris samt förmånliga erbjudanden på träningsanläggningar runt om i Sverige. Dessutom uppmuntrar och sponsrar vi medarbetare som vill ägna sig åt andra hälsofrämjande aktiviteter. Läs mer här (länk till träning och hälsa).

Bättre priser
En anställning hos oss innebär ännu bättre priser! Vi erbjuder generösa rabatter när du handlar hos Gymgrossisten.com och Bodystore.com.

Karriär och utvecklingsmöjligheter
Inom vårt bolag finns det inte bara ett sätt att utvecklas och avancera. Vi har valt bort formella karriärvägar för att ge dig flexibiliteten att själv vara med och bestämma hur dina talanger kan komma bolaget till nytta på bästa vis. Vår filosofi är att erbjuda utmaning och stimulans i det dagliga arbetet och på så sätt utveckla dina kunskaper. Vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med egna förslag, ta ansvar för sitt arbete och själv driva på sin egen utveckling. Det enda vi kräver av dig är att du har engagemanget, drivet och viljan att alltid göra ditt bästa.

Ta kontakt!

Är du intresserad av att jobba med oss? Skicka in din ansökan idag!